Servis sudo mašina u Beogradu

Servis veš mašina i servis sudo mašina, je naš stručan i pouzdan servis koji vršimo u najkaćem roku, na teritoriji celog Beograda

Servis bele tehnike Zoća se bavi održavanjem i popravkom električnih uređaja: veš mašina, mašina za sudove, električnih šporeta, frižidera, zamrzivača, bojlera, TA peći, kotlova etažnog grejanja i električnih instalacija, kao i ugradnjom i servisom klima uređaja.

Naši majstori imaju višegodišnje iskustvo u popravljanju uređaja renomiranih proizvođača kao što su:
Gorenje, Aeg, Ariston, Ardo, Beko, Bosch, Candy, EI Niš, LG, Ignis, Indesit, Whirpool, Siemens, Elin, Neo, Weg, Midea...

Majstor za sudo mašine savetuje

Ukoliko se u mašinu za pranje posuđa odlažu sudovi sa kojih prethodno nisu dovoljno otstranjeni ostaci hrane vremenom će doći do začepljenja rupe u prskalicama. Usled toga će posuđe koje se pere biti slabije ili nikako oprano.servis bele tehnike


Zbog začepljenih prskalica dolazi do povećanja pritiska vode u sistemu za prskanje.Usled toga može doći do oštećenja osetljivijih delova tog sistema. Obično dolazi do iskakanja creva koje spaja motor sa plastičnim cevima koje vode ka prskalicama.

Dešava se da se crevo jednostavno raspane. U oba slučaja voda se pod pritiskom izleva iz creva u dno mašine gde je većina električnih delova pod naponom. To može prouzrokovati pregorevanje tih delova a time i elektronske ploče. Šteta može biti znatna. Neke mašine će usled povećanog pritiska ući u grešku i mašina će stati sa radom.

Postoji još jedan interesantan slučaj a to je da se zbog začepljene samo jedne ali određene rupe prskalica neće okretati i rezultat pranja neće biti zadovoljavajući.

Zbog svega ovoga, povremeno treba izvršiti vizuelni pregled prskalica. U slučaju začepljenosti treba ih skinuti i očistiti.

Kod nekih mašina skidanje je jednostavno a kod nekih to nije slučaj. Zato oprez!

Čišćenje rupa se obavlja na različite načine, što zavisi od domišljatosti. A iziskuje i dosta strplenja. Obično se kroz rupe provlači tanka žica prema sredini prskalice. Poželjno je da pri tom prskalica bude uronjena u vodu. Ukoliko u prskalicama ima mnogo masnoća u nju se ušpricava i sretstvo za odmašćivanje itd.

Posle čišćenja ide provera.

Prskalice se vrate na svoja mesta u mašini i uključi neki kraći program sa grejanjem. Kad program završi ponovo pregledate prskalice i vidite da li je čišćenje završeno ili se mora ponoviti.Popravka mašina za pranje sudova, domaćih i stranih proizvođača, kvalitetno, povoljno, pouzdano i profesionalno. Sve što može da bude vama problem, vezan za mašinu za sudove, i njen nesmetan rad, rešavamo i vraćamo u funkciju, bilo da se radi o problemu odvoda ili dovoda vode, zameni grejača, kvaru na programatoru.

Servis veš mašina i servis sudo mašina, je stručan servis koji vršimo u najkaćem roku, na teritoriji celog Beogradaservis bele tehnike

 

servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
Adresa

Ljubiše Miodragovića 30,
11160 Mirijevo, Zvezdara, Beograd, Srbija

Kontakt
Telefoni

Fixni: +381 63 80-99-560
Mobilni: Stanojević Aleksandar +381 65 80 99 560
Mobilni: Đorđević Vladimir +381 63 80 99 560

Email: sbt.bgd@gmail.com
Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 07h - 21h
Subota: 07h - 21h

servis bele tehnike

Pozovite Servis bele tehnike Zoća, recite nam kakav problem imate i zakazaćemo dolazak kada Vama odgovara. Po dolasku, vršimo brzo dijagnostikovanje problema, i otklanjamo utvrđene kvarove na vašim uređajima, kvalitetno i povoljno. Nakon servisa nećemo ostaviti Vaš prostor neurednim, a Vaši uređaji će ponovo raditi ispravno.