Popravka električnih šporeta u Beogradu

Popravka šporeta

Kvar električnog šporeta, je neprijatna sitacija u jednom domaćinstvu, koja se neretko dešava i uzrok može biti različit. Rešenje je jednostavno!

Servis bele tehnike Zoća se bavi održavanjem i popravkom električnih uređaja: veš mašina, mašina za sudove, električnih šporeta, frižidera, zamrzivača, bojlera, TA peći, kotlova etažnog grejanja i električnih instalacija, kao i ugradnjom i servisom klima uređaja , na teritoriji celog Beograda.

Naši majstori imaju višegodišnje iskustvo u popravljanju električnih šporeta, grejnih ploča, rerni i rešoa, a uslugu vršimo  u najkaćem roku.

Servis bele tehnike Zoća  ima višegodišnje iskustvo u popravljanju i održavanju električnih šporeta, grejnih ploča, rerni i rešoa sledećih renomiranih proizvođača:

Ariston, AlfaPlam, BOSCH, Beko, Neo , Candy, VoxElectonics, Gorenje, MBS, Indesit, Zanussi, Samsung, Whirlpool, Siemens, Končar, ELIN

Kada je reč o popravci, možemo da servisiramo i dovedemo u funkciju vaš uređaj, bilo da se radi o zameni grejača na rerni, zameni ringle, zameni termostata na šporetu, prekidača, kabla, zameni ravnih ploča, ili ringle na ravnoj ploči.

Servis bele tehnike Zoća se bavi održavanjem i popravkom električnih uređaja novije generacije, tako da naši serviseri uspešno rešavaju probleme vezane za elektroniku i automatiku vašeg uređaja. 

Pozovite i uverite se u efikasnost i pouzdanost naših servisera.

POZOVITE Servis bele tehnike Zoća

Pravi izbor za Vas!

Call Now Button065 80 99 560