Servis Bosch veš mašina Beograd

 

Ukoliko vam je potreban pouzdan serviser Bosch aparata na teritoriji grada Beograda?

Na raspolaganju vam stoji Servis bele tehnike Zoća, 065 80 99 560! Ako je vaša veš mašina u kvaru, pozovite naše majstore i osigurajte brzo i efikasno rešenje vašeg problema.

Želite da kupite uređaj iz proizvodnog programa poznatog brenda Bosch i potreban vam je savet?

Popravke aparata i stručne konsultacije su samo neke od usluga koje nudimo. Cene su fer i transparentne.

Popravka Bosch veš mašine

Složeni kućni uređaji poput mašine za pranje veša mogu da se pokvare usled neadekvatne upotrebe i nepravilnog održavanja. Premda sve aparate iz Bosch proizvodnog programa odlikuje vrhunski kvalitet, kvarovi su mogući, a ponekad i neizbežni. U tim slučajevima važno je da popravku poverite pouzdanim majstorima koji imaju stručna znanja, poznaju princip rada svake Bosch veš mašine i mogu brzo da utvrde uzrok problema.

Naši iskusni majstori na osnovu podataka koje dobiju od korisnika i pregleda same mašine za pranje veša prepoznaju kvar i uspešno popravljaju veš mašinu, bez obzira o kom Bosch modelu je reč. Servis veš mašina Bosch ne razlikuje se bitno od servisa uređaja drugih brendova. U slučaju da se uređaj pokvari, uglavnom su u pitanju neki od uobičajenih problema, koji zahtevaju angažovanje servisera: 

 • popravka i zamena pumpe za vodu
 • popravka i zamena grejača
 • popravka kvara na vratima veš mašine
 • zamena zaštitne gume
 • zamena elektroventila
 • zamena programatora
 • zamena amortizera
 • zamena kondezatora
 • zamena hidrostata
 • čišćenje filtera
 • nivelacija veš mašine.

Prilikom posete naši serviseri će vas posavetovati kako da koristite veš mašinu i izbegnete buduće kvarove. Da bi mašina za pranje veša radila nesmetano i pravilno, važno je pratiti uputstvo za upotrebu od strane proizvođača. Obavezno pripremite odeću pre pranja – ispraznite džepove, izvucite sve one predmete koji mogu da oštete pumpu za vodu poput igli, špenadli, eksera i kovanog novca. Uvek je pametno zakopčati bluze, jastučnice, navlake i sve patent zatvarače kako se ne bi dugmad otkačila prilikom pranja i napravila štetu.

Zamena ležaja 

Ukoliko ste primetili da vaša Bosch veš mašina ne radi pravilno, da lupa, ne uzima dovoljno vode, ne povlači prašak ili ne ispira veš kako treba, pozovite nas. Naši serviseri će doći u dogovorenom terminu i postarati se da u najkraćem mogućem roku utvrde i otklone kvar. Kada je u pitanju popravka Bosch veš mašine, uz profesionalnost i kvalitet dobijate i garanciju na pruženu uslugu. Nakon završenog posla mesto intervencije ostavljamo čistim i urednim. 

U slučaju ozbiljnijih kvarova, intervencija se ne obavlja na licu mesta. Primera radi, za popravku ili zamenu ležaja potrebno je da se veš mašinu odnese u servis. Za intervencije na motoru majstor skida motor i takođe ga odnosi u servis kako bi se popravka obavila.

Potreban vam je stručni savet prilikom kupovine veš mašine?

Ako kupujete novu Bosch veš mašinu, ali ne možete da se odlučite za model, možete se osloniti na stručna znanja naših majstora. U servisu bele tehnike Zoća dobićete konkretne smernice i odgovore na sva pitanja i nedoumice koje imate kako biste izabrali najbolji model za svoje domaćinstvo.

Za početak, serviseri vam mogu pomoći da procenite šta najviše odgovara potrebama vašeg domaćinstva: 

 • da li vam treba samostojeći ili ugradni model veš mašine
 • želite standardnu mašinu za pranje veša, slim model ili kombinovanu mašinu za pranje i sušenje
 • koliki kapacitet bubnja želite (Bosch nudi modele od 6kg do 10kg)
 • koje programe i funkcije pranja su obavezne, a koje poželjne
 • kolika brzina centrifuge vam treba (mogu biti 1000, 1200, 1400 i 1600 o/min)
 • koji energetski razred želite

Kada znate odgovore na ova pitanja lakše možete napraviti izbor i kupiti Bosch veš mašinu vrhunskog kvaliteta i željenih karakteristika.

O kompaniji Bosch

Nemačka kompanija Bosch je jedan od najvećih i najuglednijih svetskih proizvođača bele tehnike, kućnih aparata, elektronike i automobilskih delova. Kao lider u industriji posluje sa uspehom više od jednog veka, i to zahvaljujući stalnom radu na inovacijama i tehnološkim poboljšanjima. Pod sloganom “Tehnologija za život” Bosch je prva asocijacija na kvalitet, visoki standard, energetsku efikasnost i moderan dizajn.

Imajući na umu pre svega zadovoljstvo kupaca, Bosch nudi garanciju na sve svoje uređaje, pa i modele veš mašina. U ovlašćenom servisu moguće je prijaviti i popraviti kvar sve dok su aparati u garantnom roku, uz priložen račun i garantni list.

Nakon isteka garancije Bosch veš mašine, aparat možete popraviti u bilo kom servisu bele tehnike. Naša je preporuka da to bude pouzdan servis u kom rade majstori sa iskustvom. Zoća servis veš mašina Beograd pruža profesionalne usluge popravke svih kvarova na modelima Bosch mašina za pranje veša, ali i mnogih drugih brendova. Pozovite nas telefonom 065 80 99 560, zakažite termin, a mi ćemo brzo i povoljno popraviti vaš uređaj.

Call Now Button065 80 99 560