Popravka TA Peći Beograd

Popravka TA Peći i Kotlova

Popravka TA peći

Servis Zoća bavi se popravkom električnih peći u Beogradu poslednjih 20 godina
Pozovite i uverite se u efikasnost i pouzdanost naših servisera Električara, Jer mi smo Pravi izbor za Vas!

Servis bele tehnike Zoća se bavi održavanjem i popravkom TA peći i kotlova etažnog grejanja renomiranih proizvođača.

Koristimo orginalne delove za termoakumulacione (TA) peći , kad treba zameniti termostat, koji može biti radni, sobni ili sigurnosni. Svi pomenuti termostati imaju svoju ulogu, tako da naši električari rešavaju problem ODMAH znajući šta treba da rade. Tako je i ako treba zemeniti rešetku, zemeniti grejače i sve drugo. Popravka Grejača na TA peći se radi ako se peć ne zagreje, i tad je sigurno jasno šta je u pitanju, jer grejač radi ili ne. Zato treba poverenje prepustiti serviserima – električarima, koji profesionalno i sa puno iskustva rade svoj posao, da se ne odlaže popravka ili luta u pretpostvkama, šta bi mogao da bude problem?! To oduzima vreme ili jos gore, ostavlja vas u hladnoj sobi u sred zime.

Pozovite nas ako treba prepakivanje peći, raspakivanje, transport ili zamena ventilatora.

Servis kotlova etažnog grejanja

Sistem grejanja u Vašem stambenom ili poslovnom objektu sastoji se od uređaja za grejanje, opreme za distribuciju toplote i grejnih tela, tj radijatora. Uređaj za grejanje je kotao, koji putem sistema cevi, distribuira toplotu prema radijatorima ili podnom grejanju.

Ako se dogodi neki kvar na kotlu etažnog grejanja, vi se ne morate baviti sistemom i načinom funkcionisanja, pozovite nas, kako bi popravka kotla, prošla sa najmanje stresa. Bilo da je u pitanju popravka termostata kotla, zamena grejača kotla, zamena sklopke kotla, zamena instalacije ili servis kotla, tu smo, da u najkraćem roku kvalitetno uradimo sve što je potrebno za nesmetan rad Vašeg sistema grejanja.

Ako Vam treba popravka servis i održavanje TA peći i kotlovi etažnog grejanja pozovite

Usluge

Kompletno servisiranje TA peći

Zamena grejača

Zamena rešetki

Zamena ventilatora na TA peći

Dijagnostika i popravka

Call Now Button065 80 99 560