Beko Servis Veš Mašina Beograd

Servis bele tehnike Zoća ima dugogodišnje iskustvo u popravkama, servisu, održavanju i ugradnji veš mašina raznih brendova. Između ostalog, servis Beko veš mašina jedna je od usluga u našoj ponudi – uspešno popravljamo sve vrste kvarova i vršimo zamenu delova na Beko mašinama za veš. Poslujemo na teritoriji grada Beograda.

Kontaktirajte nas putem telefona, na broj 065 80 99 560 i zakažite dolazak servisera na vašu adresu!

Naši serviseri su odlično upoznati sa principom rada veš mašina, bez obzira o kom Beko modelu se radi, i imaju uvid u to koji modeli se najčešće kvare. Poželjno je da prilikom zakazivanja posete navedete koji je tačno model u pitanju i opišete kvar.  

Ako primetite nepravilan rad vaše Beko veš mašine pozovite Zoća servis bele tehnike i naši serviseri će efikasno dijagnostikovati i popraviti kvar po najpovoljnijoj ceni.

Beko servis u garanciji od 5 godina

Dobar odnos cene i kvaliteta, garancija od 5 godina i veliki broj funkcija i programa pranja čine da kupovina Beko veš mašine bude pametan izbor za svako savremeno domaćinstvo. Brojne performanse novih modela mašina za pranje veša izdvajaju robnu marku Beko u odnosu na druge brendove zastupljene na tržištu. Garancija i do 5 godina i iskustva koja potvrđuju da Beko modeli veša mašina mnogo duže traju u poređenju sa modelima većine drugih marki bele tehnike dovoljan su dokaz da se radi o vrhunskom proizvođaču. 

Međutim, kvarovi se, pre ili kasnije, dešavaju i na najkvalitetnijim uređajima. Uprkos svim prednostima, nije isključeno da nekada dođe do zastoja u radu Beko veš mašine, uzrokovanog manjim ili većim kvarom. Jedan od nedostataka je i što određene popravke aparata ne ulaze u garanciju za Beko servis veš mašina. Prema tome, kada se desi kvar, potrebno je da pronađete servis veš mašina čiji majstori mogu brzo da ustanove u čemu je problem, izvrše popravku i vrate vam funkcionalnu mašinu. 

Osim toga, naši serviseri mogu da vas upute detaljnije kako da pravilno koristite uređaj i izbegnete eventualne kvarove u budućnosti.

Kompletan servis radimo za sve modele Beko uređaja za pranje veša, bez obzira na kapacitet bubnja. Popravke obavljamo koristeći isključivo kvalitetne rezervne delove uz garanciju na svaku pruženu uslugu u okviru servisa.

Popravka Beko veš mašine – širok spektar usluga

Servis Beko mašina za pranje veša obuhvata široku paletu usluga i popravki – od zamene bubnja, popravke i zamene grejača, pa do zamene delova kao što su programator, kondenzator, pumpa za vodu, elektroventil itd.

Bilo da je reč o manjim intervencijama kao što je čišćenje filtera, ili ozbiljnijim problemima kao što je nagli prekid u radu uređaja, bubanj koji neće da se okreće, te programator koji ne radi, naši serviseri će doći u dogovorenom terminu i otkloniti svaki kvar.

Dugugodišnje iskustvo u radu i na terenu najveća je prednost majstora Zoća servisa bele tehnike. Lako prepoznajemo svaki problem i možemo da damo procenu da li se popravka veš mašine isplati ili ne. Popravke se, u zavisnosti od težine kvara, obavljaju ioi na licu mesta u vašem domu, ili u našem servisu. 

Fer cena servisa 

Kada je reč o servisiranju i popravkama kvarova na Beko veš mašinama, u prvom planu nam je uvek da klijenti budu zadovoljni. Naši serviseri su vrhunski profesionalci i drže do transparentnosti, pa cenu popravke računaju pošto procene kvar i utvrde da li je potrebna kupovina rezervnih delova. Nudimo povoljne cene koje prati kvalitet pruženih usluga. Nema skrivenih troškova i neprijatnih iznenađenja.

O kompaniji Beko

Turska kompanija Beko (Beko Elektronik) više od šest decenija je lider u proizvodnji bele tehnike u Turskoj i jedan od najpoznatijih brendova u svetu. Beko je prepoznatljiv po izvanrednom proizvodnom programu koji pored mašina za pranje i sušenje veša obuhvata i velike i male kuhinjske aparate, klima uređaje i računare.

Osim na evropskom tržištu, Beko plasira svoje proizvode i u Aziji, Africi i Južnoj Americi. Trenutno postoji 18 fabrika u čitavom svetu u kojima kompanija Beko zapošljava preko 30.000 ljudi. Zvanična kancelarija u Beogradu otvorena je 2015. godine, a maloprodajna mreža zajedno sa servisom mašina proširuje se iz godine u godinu. 

Na visokoj poziciji na tržištu Beko opstaje pre svega zahvaljujući inovacijama u proizvodnji i koracima koje preduzima da podigne kvalitet svojih proizvoda na viši nivo.

POZOVITE Servis bele tehnike Zoća, 065 80 99 560!

Pravi izbor za Vas! Kompletan servis Beko veš mašina.

Call Now Button065 80 99 560