Popravka TA peći i kotlova etažnog grejanja

Iskustvo i profesionalnost na jednom mestu po pristupačnim cenama

Pozovite i uverite se u efikasnost i pouzdanost naših servisera Električara, Jer mi smo Pravi izbor za Vas!

Servis bele tehnike Zoća se bavi održavanjem i popravkom TA peći i kotlova etažnog grejanja renomiranih proizvođača.

Koristimo orginalne delove za termoakumulacione (TA) peći , kad treba zameniti termostat, koji može biti radni, sobni ili sigurnosni. Svi pomenuti termostati imaju svoju ulogu, tako da naši električari rešavaju problem ODMAH znajući šta treba da rade. Tako je i ako treba zemeniti rešetku, zemeniti grejače i sve drugo. Popravka Grejača na TA peći se radi ako se peć ne zagreje, i tad je sigurno jasno šta je u pitanju, jer grejač radi ili ne. Zato treba poverenje prepustiti serviserima – električarima, koji profesionalno i sa puno iskustva rade svoj posao, da se ne odlaže popravka ili luta u pretpostvkama, šta bi mogao da bude problem?! To oduzima vreme ili jos gore, ostavlja vas u hladnoj sobi u sred zime.

Pozovite nas ako treba prepakivanje peći, raspakivanje, transport ili zamena ventilatora.

Servis kotlova etažnog grejanja

Sistem grejanja u Vašem stambenom ili poslovnom objektu sastoji se od uređaja za grejanje, opreme za distribuciju toplote i grejnih tela, tj radijatora. Uređaj za grejanje je kotao, koji putem sistema cevi, distribuira toplotu prema radijatorima ili podnom grejanju.

Ako se dogodi neki kvar na kotlu etažnog grejanja, vi se ne morate baviti sistemom i načinom funkcionisanja, pozovite nas, kako bi popravka kotla, prošla sa najmanje stresa. Bilo da je u pitanju popravka termostata kotla, zamena grejača kotla, zamena sklopke kotla, zamena instalacije ili servis kotla, tu smo, da u najkraćem roku kvalitetno uradimo sve što je potrebno za nesmetan rad Vašeg sistema grejanja.

Ako Vam treba popravka servis i održavanje TA peći i kotlovi etažnog grejanja pozovite

servis bele tehnike

servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
servis bele tehnike
Adresa

Ljubiše Miodragovića 30,
11160 Mirijevo, Zvezdara, Beograd, Srbija

Kontakt
Telefoni

Fixni: +381 63 80-99-560
Mobilni: Stanojević Aleksandar +381 65 80 99 560
Mobilni: Đorđević Vladimir +381 63 80 99 560

Email: sbt.bgd@gmail.com
Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 07h - 21h
Subota: 07h - 21h

servis bele tehnike

Pozovite Servis bele tehnike Zoća, recite nam kakav problem imate i zakazaćemo dolazak kada Vama odgovara. Po dolasku, vršimo brzo dijagnostikovanje problema, i otklanjamo utvrđene kvarove na vašim uređajima, kvalitetno i povoljno. Nakon servisa nećemo ostaviti Vaš prostor neurednim, a Vaši uređaji će ponovo raditi ispravno.