VEŠ I SUDO MAŠINE

Servis veš mašina i servis sudo mašina, je naš stručan i pouzdan servis koji vršimo u najkaćem roku, na teritoriji celog Beograda

Servis bele tehnike Zoća se bavi održavanjem i popravkom električnih uređaja: veš mašina, mašina za sudove, električnih šporeta, frižidera, zamrzivača, bojlera, TA peći, kotlova etažnog grejanja i električnih instalacija, kao i ugradnjom i servisom klima uređaja.

Naši majstori imaju višegodišnje iskustvo u popravljanju uređaja renomiranih proizvođača kao što su:
Gorenje, Aeg, Ariston, Ardo, Beko, Bosch, Candy, EI Niš, LG, Ignis, Indesit, Whirpool, Siemens, Elin, Neo, Weg, Midea...

Popravka veš mašine je prioritet u svakom domaćinstvu, ako se dogodi kvar. Kao jedan od glavnih pomoćnika u svakom domaćinstvu, veš mašina je jedan od uređaja, čija se popravka ne odlaže, već se odmah traži rešenje i pouzdan serviser. Nezavisno od tipa mašine i modela mašine, Servis bele tehnike Zoća, vraća Vašu mašinu u funkciju, orginalnim delovima i najsavremenijom opremom u najkaćem roku, na teritoriji celog Beograda.

Kažite nam šta se dešava i otklanjamo i dijagnostikujemo probleme programatora, ako programi ne rade kako treba, ako se zadržava voda u mašini , ako je veš ne isceđen dovoljno i ne radi centrifuga, kao i mnoge druge.

Popravka mašina za pranje sudova, domaćih i stranih proizvođača, kvalitetno, povoljno, pouzdano i profesionalno. Sve što može da bude vama problem, vezan za mašinu za sudove, i njen nesmetan rad, rešavamo i vraćamo u funkciju, bilo da se radi o problemu odvoda ili dovoda vode, zameni grejača, kvaru na programatoru.

Servis veš mašina i servis sudo mašina, je stručan servis koji vršimo u najkaćem roku, na teritoriji celog Beograda


POZOVITE Servis bele tehnike Zoća,

Pravi izbor za Vas!

 

Adresa

Ljubiše Miodragovića 30,
11160 Mirijevo, Zvezdara, Beograd, Srbija

Kontakt
Telefoni

Fixni: +381 63 80-99-560
Mobilni: Stanojević Aleksandar +381 65 80 99 560
Mobilni: Đorđević Vladimir +381 63 80 99 560

Email: sbt.bgd@gmail.com
Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 07h - 21h
Subota: 07h - 21h

Pozovite Servis bele tehnike Zoća, recite nam kakav problem imate i zakazaćemo dolazak kada Vama odgovara. Po dolasku, vršimo brzo dijagnostikovanje problema, i otklanjamo utvrđene kvarove na vašim uređajima, kvalitetno i povoljno. Nakon servisa nećemo ostaviti Vaš prostor neurednim, a Vaši uređaji će ponovo raditi ispravno.