BOJLERI

Ako Vam treba popravka bojlera POZOVITE Servis bele tehnike Zoća

Servis bele tehnike Zoća se bavi održavanjem i popravkom električnih uređaja: bojlera, veš mašina, mašina za sudove, električnih šporeta, frižidera, zamrzivača, TA peći, kotlova etažnog grejanja i električnih instalacija, kao i ugradnjom i servisom klima uređaja , na teritoriji celog Beograda.

Naši majstori imaju višegodišnje iskustvo u popravljanju, montaži i  održavanju bojlera renomiranih proizvođača.

Bosh, Gorenje, Ariston, Končar,MK, METALAC , Termorad, Dom, Rankom

Profesionalan Servis bojlera radimo u najkraćem roku i orginalnim delovima. Kvar bojlera je najčešće vezan za kvar grejača i kvar termostata. Podjednako često dolazi do kvara sigurnosnih ventila i creva na bojleru. Savetujemo čišćenje kamenca jednom godišnje, zbog kazana, a ako se desi da vam „iskače“ osigurač, verovatno je došlo do kvara na elektroinstalacijama bojlera, i dolazi do kratkog spoja. Za sve nedoumice i manifestacije nas pozovite da dogovorimo dolazak i rešimo problem u što je moguće kraćem roku.

 

Pozovite i uverite se u efikasnost i pouzdanost naših servisera-Električara, Jer mi smo Pravi izbor za Vas!

Adresa

Ljubiše Miodragovića 30,
11160 Mirijevo, Zvezdara, Beograd, Srbija

Kontakt
Telefoni

Fixni: +381 63 80-99-560
Mobilni: Stanojević Aleksandar +381 65 80 99 560
Mobilni: Đorđević Vladimir +381 63 80 99 560

Email: sbt.bgd@gmail.com
Radno vreme

Ponedeljak - Petak: 07h - 21h
Subota: 07h - 21h

Pozovite Servis bele tehnike Zoća, recite nam kakav problem imate i zakazaćemo dolazak kada Vama odgovara. Po dolasku, vršimo brzo dijagnostikovanje problema, i otklanjamo utvrđene kvarove na vašim uređajima, kvalitetno i povoljno. Nakon servisa nećemo ostaviti Vaš prostor neurednim, a Vaši uređaji će ponovo raditi ispravno.